Prijava na studomat

Poštovane studentice i studenti,

uskoro će  doći do značajne promjene prilikom vaše autentifikacije na studomatima za prijavu i odjavu ispita. Naime do sada ste se na studomat prijavljivali pomoću vašeg JMBAG broja (korisničke oznake) i  posebne zaporke koju ste za tu svrhu dobivali u studentskoj referadi, a uskoro (krajnji rok za prelazak pojedine sastavnice sveučilišta je 31. kolovoz 2015.) za ulazak na studomat koristitit će se vaše AAI (AAI@EduHR) korisničke oznake.
AAI korisničke oznake do sada nisu bile obavezne za sve studente, već su se otvarale na Vaš zahtjev u studentskoj referadi ili izravno kod CARNet koordinatora vaše ustanove. Najčešće su korištene zbog ulaska u Merlin sučelje (e-učenje), korištenje računala u studentskim domovima, povlaštenog interneta za studente, eduroama (bežičnog interneta na fakultetu) i sl.
Kako će se vrlo skoro promijeniti i način vaše autentifikacije na studomatima (već su napravljene izmjene na početnim stranicama studomata (www.isvu.hr/studomat) AAI korisnička oznaka postaje obavezna za sve studente.
Stoga se mole svi studenti koji nemaju AAI korisničku oznaku da se jave u studentsku referadu ili kod CARNet koordinatora mr.sc. Vladimira Koštala (stara zgrada, 1 kat., soba br. 130) i ispune pristupnicu te podignu AAI korisničku oznaku jer se u suprotnom neće moći prijaviti na studomatu.
Email