EKO akcija čišćenja Medvednice

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
VELIKA EKO AKCIJA NA MEDVEDNICI
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

KADA?
✦ SUBOTA 7.11 ✦
✦ 8.30h – pokazak busa ispred Šumarskog fakulteta✦

GDJE?
✦ PP Medvednici/Bizek/Zelena magistrala ✦

ZAŠTO?
✦ POTPISI ZA TZK✦
✦ EDUKACIJA✦
✦ HRANA I PIĆE✦
✦ MAJICE ZA VOLONTERE✦
✦ ŠUMSKA ZABAVA UZ DJ-a✦

PRIJAVE:
✦ Studentski zbor AGR:
Lucija Denona (denona.lucija@gmail.com)
✦Studentski zbor ŠF:
Matija Nakić (matijanakic@yahoo.com)

Dragi kolege,
Ovim putem pozivamo Vas da se što prije prijavite za svoje mjesto u autobusu kako bi sudjelovali u „Velikoj EKO akciji“ čišćenja Sljemena i velikom eko-gastro-edukativnom eventu u organizaciji Studentskih zborova Šumarskog i Agronomskog fakulteta i 24sata.

Čišćenje lokacije predviđeno je za subotu, 7. studenog 2015. godine. Čišćenju će prisustvovati naši studenti te mnogi volonteri. Želja nam je u što većoj mjeri potaknuti i lokalnu zajednicu da se uključi u akciju te Vas i ovim putem pozivamo da doprinesete i nazočite čišćenju.
Velika eko akcija na PP Medvednici/Bizek/Zelena magistrala sa zabavnim, edukativnim i gastro sadržajem održat će se u subotu, 07. studenog, od 09-16 sati.

Program eventa sastavljen je od četiri segmenta:
1.) ✦Okupljanje volontera na Sljemenu od 09h- 09:30h✦ – volonteri sponzora akcije: Mitsubishi Hrvatska – LMG Autokuća; poduzeće Petrol d.o.o.; Jadranski Naftovod d.d.; Fonda za zaštitu okoliša I energetsku učinkovitost; volonteri akcije : Studentski zbor Šumarskog fakulteta; Studentski zbor Agronomskog fakulteta; Lovački savez grada Zagreba; RunCroatia; Dječji vrtić “Brat Sunce”; PP Medvednica; Styria Grupa Hrvatska
2.) ✦Velika eko akcija čišćenja 09:30h – 12:30h ✦
PP Medvednica/Zelena magistrala, i Bizek (riječ je o prostoru koji je već desetljećima prepušten prirodnoj reforestaciji ali nažalost predstavlja jedno od stalnih ilegalnih deponija otpada)
3.) ✦ Program za djecu – “EKOSKOP – priroda pod povećalom” od 12:00h – 13:30h ✦
Dinamičan, zabavan i edukativan dan u prirodi s najmlađima. Najmlađi će kroz pomno odabrane igre i smijeh učiti o važnosti zaštite prirode, snalaziti se u novim situacijama te međusobno surađivati i podržavati jedni druge.
4.) ✦Gastro druženje “Šumska zabava” 13:00h – 16:00h✦
Planinarski dom “Glavica”, uz voditelja, glazbu, dj-a i animacijski program , te nezaobilazan besplatni grah s kobasicama i pikantni gulaš, besplatnu pivu i sokove za sve sudionike akcije.
Sigurni smo da ćemo kroz navedene aktivnosti svi zajedno prenijeti jasnu poruku javnosti o važnosti zaštite okoliša.

Polazak autobusom 07.11.2015.,subota, 08:30h, ispred Šumarskog fakulteta. Povratak autobusom sa Sljemena predviđen je u 16h.

Za sve studente Šumarskog i Agronomskog fakulteta koji će sudjelovati u akciji osigurani su prijevoz, besplatne majice, hrana i piće te potpisi iz tjelesnog!

Ljubazno molimo sve koji su voljni sudjelovati i biti dio ove lijepe priče na samom danu akcije, da nas o tome obavijestite na mailove:

Studentski zbor AGR: Lucija Denona (denona.lucija@gmail.com)
Studentski zbor ŠF: Matija Nakić (matijanakic@yahoo.com)

 

https://www.facebook.com/events/706295839472557/

Email