Zakorači u svijet poduzetništva! – studentsko Business Plan natjecanje

S obzirom na sve veće potrebe za razvojem poduzetništva među studentskom populacijom pozivaju se svi studenti na području grada Zagreba da svojom inovativnošću kroz pisanje poslovnog plana postanu  poduzetnici.

natjecanje

Studenti često imaju briljantne ideje, ali nisu sigurni kako i odakle krenuti. Razvojna agencija Zagreb ima relevantna znanja i iskustvo te vam može pomoći u ostvarenju cilja – postati uspješan poduzetnik.

Pozivaju studente da se prijave na studentsko natjecanje u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) – promocijom poduzetništva i uzajamnim učenjem do razvoja poduzetništva na području Grada Zagreba. Prijave su otvorene do 14.1.2016., detaljne informacije o otvorenom natječaju potražite na web stranici www.raza.hr .

Projekt je namijenjen studentima na području Grada Zagreba s ciljem poticanja inovativnog poduzetništva, širenja poduzetničke kulture te poboljšanje obrazovanja usmjerenog na poduzetništvo.

Nakon prikupljenih prijava mentorski tim će evaluirati i odabrati timove koji nastavljaju s natjecanjem.

Odabrani timovi nastavljaju razvoj svojih poslovnih planova uz mentorsku podršku, a najboljim timovima su namijenjene sljedeće nagrade:

  • Napredna edukacija za stjecanje poduzetničkih vještina u protuvrijednosti od 8 000 kn
  • Najbolji tim će dobiti mogućnost predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb koja uključuje radni prostor te usluge poslovnog savjetovanja, mentorstva, umrežavanja i edukacije u periodu od 6 mjeseci, protuvrijednost nagrade iznosi 15 000 kn

Cilj projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) je uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreb kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start up poduzetništva te učenja za isto.

Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet u suradnji sa SEECEL-om.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 242 196,58 kn od čega je iznos EU potpore 218 865,26 kn. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Više informacija o projektu i uvjetima natječaja potražite na  www.raza.hr

Email