ECOTROPHELIA Hrvatska 2016

Dragi studenti,

izuzetna nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti Vas da su otvorene prijave za 3. nacionalno natjecanje timova sastavljenih od studenata preddiplomskih i/ili diplomskih i/ili doktorskih studija Sveučilišta u Republici Hrvatskoj u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda- ECOTROPHELIA Hrvatska 2016.

Svrha natjecanja je poticanje studentske inovativnosti i kreativnosti, stvaranje novih eko-inovativnih proizvoda temeljenih na studentskim idejama te njihov plasman i promocija na nacionalnom i europskom tržištu.

Budući da se potiče multidisciplinarnost timova i sinergija znanja iz različitih područja prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, medicine, farmacije, ekonomije, grafičkog dizajna, marketinga,… nadamo se prijavi velikog broja kreativnih timova s inovativnim proizvodima!

Nemate okupljeni tim, a imate ideju i/ili želju da svojim angažmanom doprineste kvaliteti i pobjedi nekog tima?

Nema odustajanja, svakako se javite Studentskom zboru PBF-a na Studentski.zbor@pbf.hr ili prof.dr.sc. Draženi Komes na mail dkomes@pbf.hr .

3. nacionalno natjecanje održati će se 6. lipnja 2016. godine na PBF-u, a pobjednik nacionalnog natjecanja automatski postaje predstavnik Hrvatske na europskom natjecanju najboljih timova, koje će se ove godine održati 16.-20. listopada 2016. g. u Parizu, u sklopu sajma SIAL.

U privitku Vam dostavljamo 1. obavijest u cjelosti.

U nadi da ćete se odazvati u što većem broju

najsrdačnije Vas pozdravljamo,

Organizacijski odbor Ecotrophelia Hrvatska

 

Email