Konferencija „Prijenos poslovanja sa starije na mlađu generaciju“

Wassermann Grupa j.d.o.o. organizira WG Konferenciju „Prijenos poslovanja sa starije na mlađu generaciju“, na kojoj će sudionici dobiti priliku raspravljati o stvarnim problemima s kojima se susrećemo unutar obiteljskih poduzeća. WG Konferencija će se održati u subotu 19. travnja 2016. godine u hotelu Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, 10000 Zagreb, s početkom u 9:00 sati.

WG Konferencija pod nazivom „Prijenos poslovanja sa starije na mlađu generaciju“ je jedan od projekata Wassermann Grupe j.d.o.o. U sklopu WG Konferencije održati će se predavanja na kojima će ugledni predstavnici poduzetničkih institucija i stručnjaci za obiteljsko poduzetništvo, kao i predstavnici obiteljskih poduzeća, govoriti o prijenosu poslovanja sa starijih na mlađu generaciju. Cilj WG Konferencije je razmjena iskustava i mišljenja sudionika o izazovima obiteljskog poduzetništva, poticanje sudionika na aktivno sudjelovanje u raspravi, pokretanje diskusije, rješavanje problema te stvaranje podloge za godišnji WG Forum Wassermann Grupe j.d.o.o.

WG Konferencija je namijenjena prije svega članovima obiteljskih poduzeća, a onda i svima onima koji žele otkriti kako „dišu“ obiteljska poduzeća.

 

Plan konferencije možete preuzeti ovdje!

Tko je Wassermann Grupa?

Wassermann Grupa j.d.o.o. je prvo i jedino trgovačko društvo u Hrvatskoj koje se bavi medijacijom unutar obiteljskih poduzeća. U svojem portfelju ima tri osnovne grane djelovanja: medijacija, prijenos poslovanja i edukacije.

Kako se prijaviti na WG Konferenciju?

 

Prijave i uplata: od 5. travnja 2016. 550 HRK
Ranije prijave i uplata do 4. travnja 2016. 350 HRK
Studentske prijave: 150 HRK

 

  • Na račun:

Broj računa: HR7623600001102466179, Zagrebačka banka d.d.

Opis uplate: kotizacija WG KONFERENCIJA

Email