Prijavite se i krenite u realizaciju svoje inovativne poduzetničke ideje!

Prijavite se i krenite u realizaciju svoje inovativne poduzetničke ideje!

Razvojna agencija Zagreb kroz Tehnološki park Zagreb (TPZ)podupiretehnološki inovativne poduzetnike i razvojne timove na području Gradu Zagrebu u njihovim poduzetničkim počecima i tijekom razvoja poslovanja kroz infrastrukturnu podršku te specifične programe usluga poput edukacija i umreženja, s tendencijom kontinuirane prilagodbe novim potrebama.

TPZ svoje aktivnosti ostvaruje na dvije lokacije, na adresama Dragutina Golika 63 i  Slavonska avenija 52 (Žitnjak).

Trenutno je u TPZ-u inkubirano 20 tvrtki koje čine mrežu iskusnih stručnjaka –  mentora budućim članovima Tehnološkog parka.

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave za članstvo u Tehnološki park kroz program Predinkubacije ili Inkubacije.

PROGRAMI PREDINKUBACIJE I INKUBACIJE

Ovisno o fazi razvoja inovativne poduzetničke ideje nude se programi Predinkubacije i Inkubacije.

Program predinkubacije je namijenjen fizičkim osobama ili razvojnim timovima (više fizičkih osoba) koje se bave razradom inovativnih projekta s komercijalnim potencijalom. Prijaviti se mogu fizičke osobe koje u trenutku podnošenja Prijave još nemaju registriran poslovni subjekt, niti imaju vlasničke udjele u drugim poslovni subjektima, ali planiraju osnovati pravni subjekt u cilju realizacije poduzetničkog projekta.

Program Inkubacije je namijenjen inovativnim poduzetnicima koji se bave razvojem proizvoda i usluga na području visokih tehnologija. U ovaj program prijaviti se mogu poslovni subjekti sa sjedištem u Gradu Zagrebu koji imaju najmanje jednog, a najviše 10 zaposlenih osoba.

PRIJAVA

Interes za korištenjem prostora i usluga Tehnološkog parka se iskazuje prijavom na e-mailtehnopark@raza.hr . Požurite, raspoloživi kapaciteti su ograničeni!

Pravo na podršku kroz programe Predinkubacije ili Inkubacije ostvaruju svi koji zadovoljavaju kriterije definirane Pravilnikom.

Obrazac za prijavu i Pravilnik  dostupni su za preuzimanje na www.tehnopark.hr

Odabir kandidata za ulazak u Tehnološki park Zagreb možete očekivati u roku 30 dana od datuma podnošenja prijave. Svi prijavljeni koji zadovolje kriterije ulaska, a za koje neće biti dovoljno raspoloživog prostora, bit će uvršteni na listu sukladno redoslijedu prijava.

Email